maandag 19 april 2010

Week-after

De marathon is alweer een week achter de rug. Een week van vooral heel weinig lichamelijke inspanning.

Op de werkdagen een beetje fietsen, van en naar kantoor.
Dinsdag wezen “hardlopen” bij de club. Nou ja: lopen, want de naam hardlopen mocht het nog niet hebben. Dribbelend Leon opgehaald, naar de club gelopen. Een rondje Vroesenpark met clubgenoten gedaan om vervolgens weer huiswaarts te keren.
Woensdag bij Feyenoord-Sparta wezen kijken (wel op de fiets er naar toe), goed voor de mentale weerbaarheid.
Donderdag was wel een stevige dag, na afloop van het werk op de fiets naar Numansdorp (28 km) om met het RoPaRunteam een mini-roparun te houden op en rond het voetbalveld van NSVV. Ook gezellig bij mijn vader langs geweest, en daarna weer terug naar huis (33 km) door de asregen van de IJslandse vulkaan.
Vrijdag lekker wezen eten met Leon, Marianne en Louise bij BlaBla in Delfshaven.
Zaterdag met de hogedrukspuit de tegels schoongemaakt en de ramen aan de straatkant ontdaan van het zout, ik denk dat de vorst de eerste maanden niet meer terugkomt.
Zondag wat puingeruimd in mijn eigen werkkamer (de zolder) en ’s-middags gekeken naar de Amstel Gold Race. ’s-Avonds nog naar de voetbalsamenvattingen bekeken en daarmee kwam er een einde aan de “week-after”.
Vanaf vandaag de draad weer een beetje oppakken, want de RoPaRun komt er weer aan (Pinksterweekend).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...