zondag 4 april 2010

Nog één week

Bijna is het zover, over 7 dagen is de Rotterdam Marathon. Dan zal blijken of ik wel genoeg getraind en/of gerust heb. Afgelopen week ging niet onaardig, al viel de geplande "veldloop" op Neeltje Jans niet in het water, maar werd deze letterlijk en figuurlijk afgeblazen. Door de harde wind begaf de speciaal voor deze gelegenheid geplaatste tent het. Nadat er 2 series van de 6 km gelopen waren en de eerste van de 9 km bezig was, zorgde een harde rukwind voor wat extra licht in de tent, het dak scheurde aardig open. Alleen dit was nu niet bepaald veilig volgens de brandweer, waardoor er omgeroepen werd dat iedereen "rustig" de tent moest verlaten. En omdat deze tent ook gedeeltelijk als kleedkamer in gebruik was, werd het een beetje lastig om de volgende deelnemers te laten rennen.
Zodoende geen veldloop en ook geen laatste test voor mij.

De andere trainingen waren min of meer rustige duurloopjes. Alleen die van vandaag was een beetje korter, maar wel veel natter. Het leek soms meer op pootjebaden dan op hardlopen. Hopelijk valt er volgende week iets minder water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...