vrijdag 30 september 2011

Kustmarathon Zeeland: Week 0 'laatstje loodjes'

De laatste week voor de marathon hoeft er eigenlijk niet meer echt getraind te worden. En omdat mijn vader in het ziekenhuis ligt is dat eigenlijk wel zo makkelijk, toch net iets rustiger.
Maandag niets gedaan, alleen op de fiets heen en weer naar het ziekenhuis.
Dinsdag nog wel naar de club geweest, eerst langs Leon. Vervolgens een aangepast programma op de baan gedaan: 5x 1000m in marathontempo. Dat ging best lekker, maar ja, zaterdag moeten er 42 gelopen worden (zonder pauze).
Woensdag weer naar het ziekenhuis, waar we (blij) verrast werden, pa zat rustig op een stoel in 'zijn' kamer en vertelde dat hij al geholpen was. Er zijn vijf stents geplaatst, hij heeft er nu zeven totaal, en dat schijn goed te helpen. Nu moet er nog een ICD ingebracht worden (hoe, dat hopen we maandag 3 oktober te horen).
Donderdag belde Leon dat hij zich niet lekker voelde en niet ging lopen. Daarop maar besloten om het laatste loopje (voor de marathon) gewoon thuis te doen. Zo'n 7,5 kilometer iets rustiger als het geplande marathontempo. En nog een beetje kunnen proeven aan de warmte.
Vrijdag is net als a;tijd rustdag, alleen maar op de fiets heen en weer naar het ziekenhuis.
En niet te vergeten spullen inpakken voor twee dagen Zeeland.
Voor zaterdag hardloop- en voor zondag wandelspullen.
En maar hopen dat het toch nog een beetje meevalt met de warmte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...