dinsdag 1 september 2009

De laatste week van augustus 2009

Vorige week maandag samen met Louise en Andre en Colete naar een “hele (ont)spannende” film geweest. Een “bloedstollende” actiefilm met in de hoofdrollen 4 cavia’s en een mol. Met andere woorden wel leuk, maar het verhaal is niks bijzonders. De diertjes zijn ontzettend goed “getekend” en het kleine rolletje van de hamster is geweldig.
Dus alle kleine knaagdierliefhebbers, ga kijken !

De rest van de week “gewoon” gewerkt en dus weer voldoende fietskilometers gemaakt.
Het weekend verliep rustig, zelf geen sportieve activiteiten gehad. Wel naar de Vuelta gekeken en zondag het eerste tegendoelpunt van Feyenoord meegemaakt, was verder wel een aardige wedstrijd (zeker in vergelijking tot het vorige seizoen).
Daarna ’s-avonds met Louise naar Delft gefietst om bij Ethiopisch restaurant Abessinië te eten samen met 2 clubgenoten (Karin en Philip) van RTFC Delft. Zoals gebruikelijk (die enkele keer dat we daar eten) hebben een hele grote enjera (voor 4 personen) gegeten.

Maandag 31 augustus mocht ik bij de tandarts in Numansdorp langskomen, omdat er een kroon stuk gegaan was. De oude werd verwijderd en daarna werd er door middel van een paar foto-opnames en wat bewerkingen op de PC een nieuwe kroon geslepen. Tussendoor mocht ik even buiten gaan kijken en een klein half uur later werd de nieuwe kroon er ingezet. Al met al, voor mijn gevoel, toch een uurtje met de mond open gezeten. Gelukkig kan het tegenwoordig wel in 1 behandeling geregeld worden dus ik hoef er niet meer voor terug te komen.
Volgende kroon wordt 9 november geplaatst, dus we zijn er nog niet klaar mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...