maandag 15 mei 2017

Ironmantraining - week 2 van 16

Ondanks dat de eerste week niet zo goed is begonnen, zit er nu toch al vooruitgang in.
De rug is weer bijna helemaal in orde.
De medicijnen hebben hun werk gedaan en fysiotherapeute Tamara Mudde heeft uitstekend werk verricht. Na twee behandelingen kan ik weer bijna alles doen wat nodig is om de training weer op te pakken. Nu moet het weer nog een beetje meewerken om de watertemperatuur een stuk omhoog te brengen.
Afgelopen zondag (7 mei) een klein rondje van 6 km (eigenlijk één kilometer te lang volgens Tamara) gerend, de rug was toen nog gevoelig maar het werd er niet erger door (dus dat was positief).
Dinsdagavond (9 mei) voor de 2e keer - en hopelijk de laatste - behandeld door Tamara. Vooruitgang was voldoende voor haar om geen vervolgafspraak te maken (zodra er weer problemen optreden, mag ik haar mailen om langs te komen).
Woensdag (10 mei) rustig gewandeld van Vlissingen (broer van Louise woont daar) naar Dishoek om de honderdste geboortedag van hun vader te vieren in strandpaviljoen Kaapduin, daarna weer rustig terug gewandeld (toch weer 2x 3 kilometer zonder problemen).
Donderdag (11 mei) samen met RA-loopmaatje Leon een rustig rondje om vliegveld Zestienhoven gelopen, deels onverhard, en ook dat ging weer een stukje beter.
Vrijdag (12 mei) een redelijk stuk gefietst, bijna 70 kilometer in 2 uur en drie kwartier. Ook dat ging redelijk, grote tegenvallers was dat het bijna de hele tijd regende, dus dat was een behoorlijk uitdaging voor mijn rug. Gelukkig heeft het tijdens het fietsen geen nadelig gevolg gehad en ook na afloop.
Zondagmorgen (14 mei), vooral met wat "wedstrijdspanning" wegens Feyenoord, een ronde van 12 kilometer gelopen. Dat ging redelijk goed, alleen het had wat rustiger gemogen. Gelukkig wederom geen gevolgen voor de rug en dus op de fiets naar De Kuip. Ook daar kon de rug redelijk ontspannen blijven dankzij vroeg doelpunt van Dirk Kuijt. Kampioenschap van Feyenoord heeft positief gewerkt voor het hersteld ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...