zaterdag 11 augustus 2012

juli 2012


7e – Ekiden bij PAC als team van "B-atleten weggroep" van Rotterdam Atletiek met Marina, Nienke en Teun die 5 kilometer deden. Ralph en ik die 10 kilometer mochten lopen. En het slotstuk van 7,2 kilometer kwam voor rekening van Ruud. We (RAkiden) zijn als 7e geëindigd bij de mix-teams. Was een mooie happening die zeker voor herhaling vatbaar is. Mede omdat het weer mee zat, want tussen al die regen van de laatste tijd was deze dag zonnig en op tien spettertjes na droog.

9e – Met Philip naar The Amazing Spiderman in Delft geweest. Mooie effecten in 3D, echter toch een beetje te veel amerikaans high-school. Vorige deel zat dan toch iets beter in elkaar (kwa diepgang in het verhaal).

11e – Met Louise naar Diergaarde Blijdorp geweest. Speciale avondopenstelling voor abonnementhouders (ZOOmeravond). Als extra een mooie vogelshow gezien.

18e – Naar een concert van Paul Simon (wegens 25 jaar Graceland) in ZiggoDome (eerste keer in die zaal voor mij/ons) wederom met Louise geweest. Paul kwam een beetje stroef op gang, de afrikanen zorgde voor de juiste vonk.
Het geluid op de zaalvloer was goed, alleen kwam het voor het gevoel van boven (boxen hingen boven het podium). Mooi stereo, waardoor het volgens ons op de tribunes wel wat minder zou moeten klinken (waarschijnlijk valt er daar toch één kant van het geluid een beetje weg). Helaas was het zich zeer slecht, de zaal is te lang, en als je niet vooraan staat en geen twee meter lang ben zie je eigenlijk niets (behalve die enkele beelden van het scherm boven het podium). Wanneer richten ze een concertzaal zo in dat ook kleinere mensen op de staanplaatsen wat kunnen zien ? Mooi voorbeeld van goede popzaal kwa zicht is 013 in Tilburg !

25e – Ook met Louise naar de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Mallorca wezen kijken. Feyenoord voetbalde best aardig, echter het heeft duidelijk een spitsenprobleem. Verder was het een aardig pot voetbal (0-0).

26e –  Alweer met Louise (het houdt niet op) op de fiets naar Wateringen geweest om daar de jaarlijkse wielerronde te aanschouwen. De profs maakten er weer een mooie wedstrijd van. De winnaar was Laurens ten Dam voor Ivan Basso en Karsten Kroon.

30e – En met Philip naar The Dark Knight Rises (Batman) in Cinerama Rotterdam wezen kijken. Een “mooie” film als je van Batman hou. Paste mooi in de trilogie van regisseur Nolan. Er zaten genoeg verrassende momenten in het verhaal (al was natuurlijk duidelijk dat “goed van kwaad” ging winnen.


Het sportieve scorebord van deze maand:

  • Zwemmen: 3x in De Schie - totale afstand ongeveer tweeeneenhalve kilometer
  • Fietsen (zonder woon-werk) : vijfenveertig kilometer
  • Lopen (een wedstrijd (10km), verder alleen trainingen): ruim honderdvijftig kilometer
  • Verbruik: ruim vijfduizendachthonderd Kcal  (ruim 8 zakken friet van 200 gram, maar wel zonder mayo)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...