maandag 12 oktober 2009

Ladies & Gentlemenrit - zondag 11 oktober 2009

Afgelopen zondag samen met Louise weer meegedaan aan de “Ladies & Gentlemenrit” van de “Hoekse Renners”. Dit is voor ons zo’n beetje verworden tot onze “koppelkoers”, want wij hebben elkaar leren kennen tijdens een Cyclo-Sportief van de Hoekse Renners (alleen deze wordt niet meer verreden).
Dit was voor ons de 5e keer dat we meededen en ondanks de weersvoorspellingen was het wederom droog. Alleen stond er nu wel wat meer wind vergelijken met de vorige keren.
We hadden nu het geluk dat we de auto van mijn vader nog voor de deur hadden staan, met een fietsdrager op dak, dus we zijn met de auto naar de Hoekse Renners gereden.
We mochten als 2e van start om 12:02, en na een grote en een kleine ronde kwamen we 37 minuten later binnen. De tijd was niet bijzonder (we hadden een paar hectische weken achter de rug) maar we waren best tevreden.
Na afloop was het zoals gewoonlijk weer gezellig. Deze keer hebben we ook uitgebreid kunnen praten met onze “koppelaar”. Deze meneer had (een paar jaar terug) Louise na afloop van de Cyclo-Sportief in Zuid-Beijerland aan haar mijn emailadres doorgegeven, waardoor door haar mailtje aan mij iets moois tot stand is gekomen.
Voldaan en met de 10e plek in onze categorie (en een prijs uit de verloting) zijn we huiswaarts gekeerd.

Voor meer info over de Hoekse Renners zie: http://www.rtcdehoekserenners.nl/


1 opmerking:

  1. Hoi Henk en Louise,

    Leuk om te lezen waar de voorliefte voor de ritten van de Hoekse Renners vandaan komt!

    Groetjes, Nico Zuijdervliet

    BeantwoordenVerwijderen

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...