maandag 24 november 2014

A.V. Spirit goes British


Zaterdag 22 november 2014


De Oud-Beijerlandse atletiekvereniging A.V. Spirit ging dit keer op de Engelse toer. Alle afstanden waren die dag in Engelse maten, te weten: 1, 3, 5 en 10 Mile.
Louise en ik deden mee aan de 10 Mile.
De start was op de atletiekbaan van Spirit en we vertrokken stipt om elf uur. Het was mooi najaarsweer, zonnig en een beetje wind (kracht 3 of zoiets). Vervolgens via het fietspad langs de Langeweg ongeveer vier kilometer (beetje wind tegen) en de Zuidzijdsedijk (ruim tweeeneenhalve kilometer) richting Zuidzijde. Net voorbij “De Drie Linden” linksaf de Noorddijk op, hier hadden we de wind vol op de kop. Gelukkig liep op dat moment Armand Stolk gelijk met mij op en konden afwisselend voorop lopen. Na twee kilometer Noordijk wederom linksaf voor een dikke kilometer de Klein Zuidbeijerlandseweg op. Aan het einde daarvan moest Armand er helaas af, waardoor ik de terugweg op de Langeweg alleen moest doen. Gelukkig was het laatste gedeelte wel met de wind in de rug en kom ik langs de Langeweg nog een klein beetje versnellen. Na één uur tien minuten en zes seconde was ik weer terug op de baan.
Moe en voldaan heb ik daar staan wachten tot Louise op de baan verscheen (na één uur zevenentwintig minuten en vijftien seconden). En ook Louise was zeer tevreden over haar prestatie.
Daarna hebben nog even gekeken naar de 1 Mile. Het was leuk om te zien hoeveel kinderen daaraan meededen en met plezier aan het rennen waren.

De volledige uitslag is te vinden op uitslagen.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...