zondag 30 december 2012

September 2012


6 september zijn Louise en ik naar de Paralympics in Londen geweest. Dat was een geweldige belevenis. We hadden geluk dat er nog kaartjes waren voor de ochtend-sessie in het Olympisch Stadion, wat die was helemaal vol. We hebben daar diverse atletiekonderdelen gezien met als hoogtepunt (vonden wij) het hink-stap-springen voor visueel-gehandicapten. De coach klapt ze daadwerkelijk naar de afzetbalk en ze springen nog echt ver ook.


's-Middag zijn we naar de zaal geweest waar we het tafeltennis (voor teams) gezien hebben. Nederland mocht tegen China en ging kansloos te onder. Echter precies in de hoek waar we zaten speelden Polen tegen Zweden, en dat ging heel gelijk op. Elk potje eindigde in 3-2, dan voor Polen en dan voor Zweden. Polen trok aan het langste eind door ook de laatste wedstrijd met 3-2 te winnen.Zaterdag 8 september hebben we beide meegedaan aan de kwart-triathlon van Spijkenisse. Die ging voor zowel Louise als voor mij niet slecht. Ik finishte na twee uur en zesendertig minuten, dat was iets beter dan vorig jaar. Louise deed er twee uur en vijfenvijftig minuten over en was ook tevreden.

Zaterdag 15 september naar De Kuip geweest om Feyenoord tegen PEC Zwolle te zien winnen met 2-0.

Donderdag 20 september naar 013 (Tilburg) om de band Flying Colors te beluisteren.
Het werd een geweldig optreden die lang niet zo ruig was als de namen van de bandleden deden vermoeden.
Onder andere: Mike Portnoy (Dream Theater), toetsenist/zanger Neal Morse (Spock’s Beard) en gitarist Steve Morse (Deep Purple). Een recensie hierover lees je via deze link.

Vanaf 27 september hadden we vakantie (en dat verslag wordt dus het volgende blog-onderwerp).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zondag 8 april 2018 hoop ik voor de 30e keer op de Coolsingel te finishen! Dus mocht je mij voorbij zien komen: Aanmoedigen mag ...